Begonnen

Per 1 januari 2022 ben ik officieel begonnen met Hrodberaht Film.

Hrodberaht Film is een project waarin verhalen en creatieve uitingen van mensen worden vastgelegd op film.  Uitingen die op dat moment actueel zijn of bepalend zijn geweest in het leven van de verteller van het verhaal. Ik lees, luister en kijk graag naar beelden/verhalen. In het dagelijks leven kom ik verhalen tegen die indruk op mij maken en verschillende emoties oproepen.  Als bij mij de gedachte ontstaat, waarom kennen meer mensen dit verhaal niet of moeten meer mensen dit zien, dan ga ik aan de slag en benader ik de persoon of er interesse bestaat zijn of haar verhaal op film te vast te leggen.

De verhalen waar ik mij op richt, zijn verhalen waar in mijn ogen eenschoonheid in zit, een inspirerend karakter hebben of een stuk realiteit etaleren wat ik graag wil delen. Het verhaal mag geen verzinsel zijn of een verdraaiing van de realiteit van wat er daadwerkelijk is gebeurd.

In het laatste kwartaal van 2021 ben ik gestart met twee projecten. Er zijn al verschillende opnames gemaakt en voor beide projecten zit ik op +/- 70%.  Ik kan nog weinig zeggen over beide projecten, maar één project gaat over de combinatie mantelzorg, dementie en mode en het andere project heeft met muziek te maken.

Wat kan ik nu nog verder zeggen over Hrodberaht Film? Er zijn geen kosten voor degene die zijn verhaal wil vertellen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden. Het verhaal moet op waarheid zijn berust en mag geen andere personen beschadigen in welke vorm dan ook. Tevens wordt het verhaal gedeeld op deze site. Dit project is een optimale hobby beleving waarin het verhaal en de verteller centraal staan.